Wigilia

Szanowni Państwo,

W tym roku nasz zespół z okazji zbliżających się spotkań Wigilijnych chciałby zaproponować kilka opcji, aby mieli Państwo lepszy wybór.  Zadbaliśmy o to żeby w tym roku cieszyli się Państwo tradycyjną Polską kuchnią.

Seweryn, Patrycja, Dorota, Ania i Justyna są do Państwa dyspozycji i pomocy,  możemy dostosować menu do budżetu lub dowolnie modyfikować przez nas zaproponowane opcje.

Na wszystkie pytania odpowiemy telefonicznie 71 726 13 16, 513 05 42 07 lub mailowo info@sheridan.pl

Życzymy smacznego 🙂

MENU 1 

  • Wigilijny barszcz czerwony z grzybami
  • Pasztecik z kapustą i grzybami
  • Tartinki dekorowane z serem camembert
  • Tartinki dekorowane z krewetką marynowana
  • Sałatka jarzynowa
  • Śledź w śmietanie
  • Jaka faszerowane pieczarkami, dekorowane
  • Ciasta: sernik, makowiec, szarlotka
  • Napoje: Woda mineralna/sok owocowy                                                                                                                           koszt za osobę: 37,00 netto                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   MENU 2
  • Wigilijny barszcz czerwony z grzybami
  • Pasztecik z kapustą i grzybami
  • Rolada szpinakowa z kremowym serkiem i wędzonym łososiem
  • Ryba po grecku
  • Tartinki dekorowane z serem camembert
  • Tartinki dekorowane z krewetką marynowana
  • Sałatka śledziowa
  • pieczywo, dip i chrzan
  • Ciasta: sernik, makowiec, szarlotka, babka piaskowa
  • Napoje: Woda mineralna/sok owocowy, kompot z suszu                                                                                                                           koszt za osobę: 44,00 netto

 

  MENU 3

  • Wigilijny barszcz czerwony z grzybami
  • Pasztecik z kapustą i grzybami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Rolada szpinakowa z kremowym serkiem i wędzonym łososiem
  • Ryba po grecku
  • Tartinki dekorowane z serem camembert
  • Tartinki dekorowane z krewetką marynowana
  • Sałatka śledziowa
  • pieczywo, dip i chrzan
  • Ciasta: sernik, makowiec, szarlotka, babka piaskowa
  • Napoje: Woda mineralna/sok owocowy, kompot z suszu                                                                                                                            koszt za osobę: 48,00 netto

 

 

 MENU 4

  • Wigilijny barszcz czerwony z grzybami
  • Pasztecik z kapustą i grzybami
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Łosoś zapiekany w cieście francuskim
  • Karp smażony z kapustą na masełku
  • Rolada szpinakowa z kremowym serkiem i wędzonym łososiem
  • Tartinki dekorowane z serem camembert
  • Tartinki dekorowane z krewetką marynowana
  • Sałatka śledziowa
  • pieczywo, dip i chrzan
  • Ciasta: sernik, makowiec, szarlotka, babka piaskowa
  • Napoje: Woda mineralna/sok owocowy, kompot z suszu                                                                                                                           koszt za osobę: 59,00 netto

 

MENU 5

  • Wigilijny barszcz czerwony z grzybami z uszkami
  • Łosoś zapiekany w sosie śmietanowym
  • Pierogi z kapustą i grzybami
  • Karp smażony z kapustą na masełku
  • Deska ryb wędzonych z orzechami włoskimi i winogronem
  • Sałatka z brokuł i tuńczyka
  • Tartinki dekorowane z krewetką marynowaną
  • Sałatka śledziowa
  • pieczywo, dip i chrzan
  • Ciasta: sernik, makowiec, szarlotka, kruche słodkie babeczki ze świeżymi owocami
  • Napoje: Woda mineralna/sok owocowy, kompot z suszu                                                                                                                           koszt za osobę: 79,00 netto

 

W cenie:

– gwarancja doskonałej jakości / dostawa cateringu pod wskazany adres we Wrocławiu / nakrycie stołów jasnymi obrusami / dekoracja / potrawy podane na nierdzewnych paterach lub szklanych / dania ciepłe podane w profesjonalnych podgrzewaczach / zastawa jednorazowa w cenie / zastawa porcelanowa 4,00/os / odbiór i sprzątnięcie po spotkaniu

Na kilka dni przed spotkaniem firmowym nasz przedstawiciel przyjedzie do Państwa w celu oględzin miejsca przygotowania cateringu. My na miejscu przygotujemy wszystko aby było gotowe do rozpoczęcia imprezy.

Wystawimy fakturę VAT ( Usługa cateringowa ), do kosztu na stronie należy doliczyć podatek VAT w wysokości 8%.

Prosimy aby zamówienia składać na minimum cztery dni przed spotkaniem mailowo.

ZAPRASZAMY