Obiad / Lunch

Proponujemy lunch w postaci szwedzkiego stołu.

Lunch na ciepło przygotowany w podgrzewaczach.

Przykładowe menu:

- schab w sosie pieczarkowym

- schab faszerowany bekonem i pieczarkami

- filet z kurczaka ze szpinakiem i serem feta

- filet z kurczaka nadziewany mozzarellą, suszonymi pomidorami i świeżą bazylią

- grillowany filet z kurczaka zapieczony z serem wędzonym

- łosoś zapiekany ze szpinakiem w cieście francuskim,

- makaron penne zapiekany z warzywami i sosem

Dodatki:

- ziemniaki, ryż, kluski śląskie

- surówka

- warzywa gotowane

Lunch na zimno.

przykładowe menu:

- sandwich&wrap plater

- tartinki dekorowane

- sajgonki z sosem sweet chili

- sałatka caprese z pomidorami, mozarellą i świeżą bazylią

- babeczki z kruchego ciasta z pastą szynkową z salami

- na deser własnego wypieku ciasto marchewkowe