Proponujemy lunch w postaci szwedzkiego stołu.
Lunch na ciepło przygotowany w podgrzewaczach.
Przykładowe menu:
- schab w sosie pieczarkowym
- schab faszerowany bekonem i pieczarkami
- filet z kurczaka ze szpinakiem i serem feta
- filet z kurczaka nadziewany mozzarellą, suszonymi pomidorami i świeżą bazylią
- grillowany filet z kurczaka zapieczony z serem wędzonym
- łosoś zapiekany ze szpinakiem w cieście francuskim,
- makaron penne zapiekany z warzywami i sosem
Dodatki:
- ziemniaki, ryż, kluski śląskie
- surówka
- warzywa gotowane
Lunch na zimno.
przykładowe menu:
- sandwich&wrap plater
- tartinki dekorowane
- sajgonki z sosem sweet chili
- sałatka caprese z pomidorami, mozarellą i świeżą bazylią
- babeczki z kruchego ciasta z pastą szynkową z salami
- na deser własnego wypieku ciasto marchewkowe