Klienci indywidualni

Przyjęcia rodzinne

Opcja I  obiad

  • Krem z brokułów z groszkiem ptysiowym, lub inna zupa ( rosół z makaronem, żurek z kiełbasą i jajkiem )
  • Filet z kurczaka nadziewany szpinakiem i serem typu feta
  • Juki ułańskie faszerowane, schab faszerowany pieczarkami, cebulką i serem żółtym
  • Ziemniaki z wody lub opiekane
  • Surówka z sałaty lodowej z sosem winegrette
  • Deser ( np: sałatka ze świeżych owoców, domowe ciasta, tort )

Dla minimum 15 osób

Opcja II obiad + zakąski

  • zupy do wyboru jak wyżej,
  • Nadziewańce z karkówki ( karkówka nadziewana musztardą i ogórkiem kiszonym )
  • Filet z kurczaka po hawajsku ( panierowany filet zapiekany z ananasem lub pomidorem i żółtym serem )
  • Ziemniaki z wody lub opiekane
  • Kluseczki śląskie z masełkiem
  • Dwa rodzaje sałat ( surówka z buraczków, surówka z kapusty pekińskiej)
  • Sos pieczeniowy

Zimna płyta

  • Deska pieczonych mięs ( schab ze śliwką, karkówka w majeranku, boczeka z czosnkiem i ziołami ) dekorowane winogronem i orzechami włoskimi
  • Tartinki dekorowane ( małe kanapeczki z różnymi dodatkami tj: kabanosy, salami, camembert, szynka, jajko i kawior, łosoś )
  • Sałatka z serem typu feta z oliwkami i suszonymi pomidorami
  • Tymbaliki drobiowe ( małe galaretki drobiowe z warzywami )
  • Mini tortille z kurczakiem i warzywami z sosem czosnklowo-ziołowym
  • Sałatka z selera, kurczaka i ryżu kolorowego
  • Sałatka caprese ze świeżą bazylią ( pomidory bez skórek, ser mozarella, sos pesto, oliwa z oliwek, przyprawy )