Przyjęcia rodzinne
Opcja I obiad
- Krem z brokułów z groszkiem ptysiowym, lub inna zupa ( rosół z makaronem, żurek z kiełbasą i jajkiem )
- Filet z kurczaka nadziewany szpinakiem i serem typu feta
- Juki ułańskie faszerowane, schab faszerowany pieczarkami, cebulką i serem żółtym
- Ziemniaki z wody lub opiekane
- Surówka z sałaty lodowej z sosem winegrette
- Deser ( np: sałatka ze świeżych owoców, domowe ciasta, tort )
Dla minimum 15 osób
Opcja II obiad + zakąski
- zupy do wyboru jak wyżej,
- Nadziewańce z karkówki ( karkówka nadziewana musztardą i ogórkiem kiszonym )
- Filet z kurczaka po hawajsku ( panierowany filet zapiekany z ananasem lub pomidorem i żółtym serem )
- Ziemniaki z wody lub opiekane
- Kluseczki śląskie z masełkiem
- Dwa rodzaje sałat ( surówka z buraczków, surówka z kapusty pekińskiej)
- Sos pieczeniowy
Zimna płyta
- Deska pieczonych mięs ( schab ze śliwką, karkówka w majeranku, boczeka z czosnkiem i ziołami ) dekorowane winogronem i orzechami włoskimi
- Tartinki dekorowane ( małe kanapeczki z różnymi dodatkami tj: kabanosy, salami, camembert, szynka, jajko i kawior, łosoś )
- Sałatka z serem typu feta z oliwkami i suszonymi pomidorami
- Tymbaliki drobiowe ( małe galaretki drobiowe z warzywami )
- Mini tortille z kurczakiem i warzywami z sosem czosnklowo-ziołowym
- Sałatka z selera, kurczaka i ryżu kolorowego
- Sałatka caprese ze świeżą bazylią ( pomidory bez skórek, ser mozarella, sos pesto, oliwa z oliwek, przyprawy )